2007/3-4

Szoptatásról kezdőknek és újrakezdőknek

A szoptatásra úgy készülhetünk fel a legjobban, ha már a várandósság alatt tájékozódunk, és minél több ismeretet felhalmozunk. Sokszor előfordul, hogy ellentétes információkat találunk ugyanarról a témáról. Összeállításunkban a leggyakoribb félreértésekre és hibákra is kitérünk. Tanácsaink segítségével elkerülhetik az első hetek buktatóit.

HírLLLevél: 

témák: 

Új La Leche Liga vezető – Somogyi Boglárka

Hosszú idő eltelt azóta, hogy megígértük, Somogyi Boglárka bemutatkozását is olvashatják hírlevelünkben. Boglárka csaknem két éve akkreditált ligavezető már, sok édesanya személyesen megtapasztalhatta már kedvességét és segítőkészségét. Mégis úgy éreztük, a megszokott riport nem maradhat el....

HírLLLevél: 

témák: 

Szoptatás tejmirigyek nélkül

Imádok szoptatni. Sokmindent megtapasztaltam a szoptatásról, amit mások, akiknek megadatott, hogy tejmirigyeik is vannak, nem tapasztalhatnak meg közvetlenül. Azért döntöttem úgy, hogy leírom a történetünket és a tapasztalataimat, mert azt remélem, ezzel segíthetek másoknak.

HírLLLevél: 

témák: 

Az éjszakai ébredés a jó szülő-gyermek kapcsolatra utal

A szülők gyakran nagyon megerőltetőnek tartják kisbabájuk vagy kisgyermekük éjszakai ébredését és abban reménykednek, hogy a kicsi mihamarabb átalussza az éjszakát. Egy mostanában napvilágot látott tanulmány teljesen új megvilágításba helyezi az éjszakai ébredést és az álomba kísérést egyaránt.

HírLLLevél: 

témák: 

Feliratkozás RSS - 2007/3-4 csatornájára