KIADVÁNYOK

Események

aug
2
csü
10:00 Siklósi csoport @ PiheNő
Siklósi csoport @ PiheNő
aug 2 @ 10:00 – 12:00
Csoportvezető: Gudmon Erika július-augusztusban szünet
aug
4
szo
16:00 Séta a Szoptatásért 2018 @ Budapest, Városliget
Séta a Szoptatásért 2018 @ Budapest, Városliget
aug 4 @ 16:00 – 19:00
Séta a Szoptatásért 2018 @ Budapest, Városliget
A La Leche Liga Magyarország Egyesület és a Szoptatásért Magyar Egyesület hagyományos programja a Szoptatás Világhete alkalmából. A Szoptatás Világhete a WABA (World Alliance for Breastfeeding Action) tematikus rendezvénye: ehhez kapcsolódva szervezzük meg évente a[...]
aug
6
hét
10:00 Zuglói csoport @ Zuglói Családsegítő és Gyermekjóléti Központ
Zuglói csoport @ Zuglói Családsegítő és Gyermekjóléti Központ
aug 6 @ 10:00 – 12:00
Csoportvezető: Orsovai Szilvia  

FACEBOOK

RÉGEBBI HÍREK

Továbbképzések

A La Leche Liga tevékenysége szerteágazó, a szoptató, vagy szoptatni kívánó anyák közvetlen támogatásán túl egyesületünk céljai között szerepel a szoptatással kapcsolatba kerülő szakemberek továbbképzése, szakmai programok szervezése is.

A La Leche Ligánál nagyon fontosnak tartjuk, hogy akkreditált tanácsadóink tudása naprakész legyen, hogy a legfrissebb kutatási eredmények birtokában támogathassák a hozzánk fordulókat.  Képzéseink tanácsadóink számára ingyenesek, így mindenkinek lehetősége van a szakmai fejlődésre. Az LLL ernyőszervezetén belül (LLLI) szintén rengeteg alkalom kínálkozik a szakmai továbblépésre az idegen nyelveket beszélő tanácsadóinknak. Az LLLI szakmai anyagaihoz minden érvényes akkreditációval rendelkező kollégánk hozzáférhet az llli.org weboldalon és a számos levelezőlistán keresztül. Az LLLI kétévente rendezi meg az Európai Menedzsment Szimpóziumát, ahová az elmúlt években szintén több tanácsadó is eljutott inspirálódni a nemzetközi légkörből.

Magyarországon jelenleg évi rendszerességgel rendezzük meg konferenciánkat, félévente pedig továbbképzésünket. LLL tanácsadó jelöltjeink számára évente – a rendes továbbképzéseken felül – külön alkalmat biztosítunk a jelölti időszak alatt felmerülő speciális témáknak.

A kifejezetten segítő szakmákban dolgozók számára kifejlesztett kommunikációs képzésünk évi több alkalommal indul.

Képzéseink, rendezvényeink nyitottak a családtámogatásban érdekelt szakembereknek is: védőnők, gyermekorvosok és más egészségügyi dolgozók is gyakori vendégeink a hamarosan már akkreditált programokon.

Továbbképzés és közgyűlés 2018. 04.08.

Továbbképzés és közgyűlés 2017. 10.15