Továbbképzések

A La Leche Liga tevékenysége szerteágazó, a szoptató, vagy szoptatni kívánó anyák közvetlen támogatásán túl egyesületünk céljai között szerepel a szoptatással kapcsolatba kerülő szakemberek továbbképzése, szakmai programok szervezése is.

A La Leche Ligánál nagyon fontosnak tartjuk, hogy akkreditált tanácsadóink tudása naprakész legyen, hogy a legfrissebb kutatási eredmények birtokában támogathassák a hozzánk fordulókat.  Képzéseink tanácsadóink számára ingyenesek, így mindenkinek lehetősége van a szakmai fejlődésre. Az LLL ernyőszervezetén belül (LLLI) szintén rengeteg alkalom kínálkozik a szakmai továbblépésre az idegen nyelveket beszélő tanácsadóinknak. Az LLLI szakmai anyagaihoz minden érvényes akkreditációval rendelkező kollégánk hozzáférhet az llli.org weboldalon és a számos levelezőlistán keresztül. Az LLLI kétévente rendezi meg az Európai Menedzsment Szimpóziumát, ahová az elmúlt években szintén több tanácsadó is eljutott inspirálódni a nemzetközi légkörből.

Magyarországon jelenleg évi rendszerességgel rendezzük meg konferenciánkat, félévente pedig továbbképzésünket. LLL tanácsadó jelöltjeink számára évente – a rendes továbbképzéseken felül – külön alkalmat biztosítunk a jelölti időszak alatt felmerülő speciális témáknak.

A kifejezetten segítő szakmákban dolgozók számára kifejlesztett kommunikációs képzésünk évi több alkalommal indul.

Képzéseink, rendezvényeink nyitottak a családtámogatásban érdekelt szakembereknek is: védőnők, gyermekorvosok és más egészségügyi dolgozók is gyakori vendégeink a hamarosan már akkreditált programokon.

Továbbképzés és közgyűlés 2018.04.08

Továbbképzés és közgyűlés 2017. 10. 15.

Fake ID requirements for www.lll.hu customers application, english version

buying fake id on sites like idhurry or idgod is not acceptable either for young mothers or for their children. These fake id are designed for students and alcohol purchases and are not accepted on LLL.hu