Történeteket és képeket várunk!

Kedves Édesanyák!

A La Leche Liga Magyarország Egyesület régi vágyát igyekszik megvalósítani: kiadni A szoptatás női művészete című könyvet, amely az Egyesült Államokban először 1958-ban jelent meg, és azóta 8 kiadást ért meg, több ezer édesanyának segítve a szoptatásra való felkészülésben, vagy a szoptatás örömteli megélésében. Úgy gondoljuk, a magyar édesanyák is megérdemlik, hogy egy ilyen egyedülálló könyvet vehessenek a kezükbe!

A magyar kiadást szeretnénk teljesen a hazai édesanyák igényeihez alakítani. Azért pedig, hogy leendő olvasóink minél könnyebben magukra ismerjenek A szoptatás női művészete fejezeteiben, a könyvben szereplő számos képet és valós történetet az Önök fotóira, történeteire szeretnénk cserélni.

Ha örömmel forgatna egy olyan kézikönyvet, amelyben az Ön fotója vagy személyes története is szerepel, kérjük, a foto@lll.hu illetve a tortenet@lll.hu címre küldje el nekünk ezeket!

A történetek és fotók beküldési határideje: 2013. március 31.

A felhívásról további részleteket, illetve témaötleteket a mellékelt levélben találhatnak. A levél szabadon terjeszthető az érdeklődők között.

témák: