III. Országos Konferencia
Kosár
Események
okt
12
szo
egész nap III. Országos konferencia @ MagNet Közösségi Ház
III. Országos konferencia @ MagNet Közösségi Ház
okt 12 egész nap
https://www.facebook.com/events/2507609365975723/ http://www.lll.hu/tovabbkepzes/iii-orszagos-konferencia/
Kiadványok

FACEBOOK

Kommunikációs készségek III. részvétel

11900.00 Ft

5 készleten

Kategória:

Leírás

A három modulos továbbképzést elsősorban olyan segítő foglalkozású szakembereknek szánjuk, akik saját kommunikációs készségeiket szeretnék fejleszteni és hasznos technikákkal gazdagítani. A jövőben tervezzük a tréninget szülők számára is elérhetővé tenni.

A képzés gyakorlat- és készségorientált, amelyet gyakorlott La Leche Liga tanácsadónők, a kommunikációs részleg szakemberei vezetnek.

Kommunikációs készségek I. – A hatékony kommunikáció alapjai

Az első modul fő célja az empatikus kommunikációs attitűd megerősítése, amely hozzásegít a harmonikus kapcsolatok kialakításához.

Kommunikációs készségek II. – A segítő beszélgetés forgatókönyvei

A második alkalmon a segítő beszélgetések kliensközpontú megközelítésének speciális kommunikációs készségeivel foglalkozunk mélyebben. Ezen készségek elsajátítása lehetővé teszi, hogy a támogatás során fogékonyak legyünk a beszélgetőpartner igényeire, azokra adekvát módon reagáljunk.

Kommunikációs készségek III. – Szakmai kapcsolatok, konfliktusok

A harmadik modul fő témája a hatékony én-üzeneteken túl a konfliktuskezelés a “nincs vesztes” módszer alapján. Ez az alkalom elsősorban kollegális kapcsolataink erősítéséhez ad fogódzókat.

A három alkalom egymásra épít, a továbblépés feltétele a részvétel a megelőző modulokon.

A továbbképzés teljes bevétele a La Leche Liga Magyarországot támogatja, részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy szervezetünk a jövőben is támogatni tudja a szoptató anyákat.

Kódexsértő (Az anyatejet helyettesítő készítmények marketingjének nemzetközi kódexe) cégektől (tápszer, cumi, cumisüveggyártók) nem tudunk befizetéseket elfogadni.

Maximális létszám: 10 fő

La Leche Liga tanácsadónőknek és jelölteknek ingyenes!

Facilitátorok:

Kalmár Szandi és Wouters Kriszta

További információ:

wouters.kriszta@lll.hu

Fake ID requirements for www.lll.hu customers application, english version

buying fake id on sites like idhurry or idgod is not acceptable either for young mothers or for their children. These fake id are designed for students and alcohol purchases and are not accepted on LLL.hu