Kommunikációs készségek

Az egy-egy napos továbbképzéseket elsősorban olyan segítő foglalkozású szakembereknek szánjuk, akik saját kommunikációs készségeiket szeretnék fejleszteni és hasznos technikákkal gazdagítani. A jövőben tervezzük a tréninget szülők számára is elérhetővé tenni.

A képzés gyakorlat- és készségorientált, amelyet gyakorlott La Leche Liga tanácsadónők, a kommunikációs részleg szakemberei vezetnek.

Az első rész fő célja az empatikus kommunikációs attitűd megerősítése, amely hozzásegít a harmonikus kapcsolatok kialakításához. A második alkalmon a segítő beszélgetések kliensközpontú megközelítésének speciális kommunikációs készségei állnak a középpontban, míg a harmadik alkalom a konfliktuskezelés köré épül.

A továbbképzések egymásra épülnek, a továbblépés feltétele a részvétel az előző kurzuson.

A továbbképzések teljes bevétele a La Leche Liga Magyarországot támogatja, részvételével hozzájárul ahhoz, hogy szervezetünk a jövőben is támogatni tudja a szoptató anyákat.

Kódexsértő (Az anyatejet helyettesítő készítmények marketingjének nemzetközi kódexe) cégektől (tápszer, cumi, cumisüveggyártók) nem tudunk befizetéseket elfogadni.

A képzések helye és időpontja:

A Kommunikációs készségek I. (A hatékony kommunikáció alapjai)

Időpont: 2016. szeptember 10.
Helyszín: Hordozóház, Budapest, Erzsébet krt. 32.
Maximális létszám: 10 fő
Ár: 11990 Ft, korai regisztráció esetén (augusztus 15-ig): 9900Ft

La Leche Liga tanácsadónőknek és jelölteknek ingyenes!

Facilitátorok:

Kalmár Szandi és Wouters Kriszta

További információ és jelentkezés:

lllkommunikacio@gmail.com

A képzés második részét előreláthatóan októberben fogjuk tartani.

témák: