Kik vagyunk

Amikor egy édesanya a La Leche Ligához fordul, egy másik édesanyától kap segítséget, aki maga is a LLL hagyományai szerint szoptatta, gondozta kisbabáját. Ez elismerten a segítségnyújtás leghatékonyabb módja. A La Leche Liga szoptatási tanácsadókat személyes tapasztalataik megtanították arra, és képzésük során is elsajátították, hogy pontosan azt nyújtsák, amire a szoptató anyának szüksége van: melegséget, megértést, pontos információt. A La Leche Liga szoptatási tanácsadó egy olyan hagyomány folytatója, mely az emberiség történetének kezdeteire nyúlik vissza: egyik anya segíti a másikat a szoptatás művészetének elsajátításában.

A La Leche Ligát 1956-ban néhány amerikai édesanya alapította, akik elszántan szoptatni szerették volna csecsemőiket, és készek voltak tapasztalataikat megosztani másokkal. A LLL azóta nemzetközi szervezetté nőtte ki magát, és elismert szaktekintély szoptatással kapcsolatos kérdésekben.

A LLL non-profit szervezet, a munkát mi, önkéntesek ingyen végezzük. Felmerülő kiadásainkat adományokból és a csekély évi tagsági díjból fedezzük.
Találkozóink nyitottak, mindenkinek segítünk, nem csak LLL tagoknak.