Baba-mama csoportok

Kedves Anyukák!

A COVID-19 koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt az LLL-csoportok továbbra is szünetelnek.

Élő online csoportok indítását próbáljuk megszervezni, hogy ha személyesen nem is, de legalább virtuálisan tudjunk támogatni. Itt és a facebook oldalunkon olvashatod majd a részleteket.

Szoptatási nehézség esetén továbbra is elérhetőek vagyunk telefonon és a fb-on.

(frissítve: 2020. szeptember)

Tanácsadás

Az alábbi térképen a La Leche Liga csoportjainak csoportvezetőit, helyszínét, és időpontját találjátok. A nagyítás/kicsinyítés funkciót használva és az ikonra klikkelve nyílnak meg az adatok.

Az LLL csoportok ingyenesen látogathatóak.

A csoport vezetője moderálja az aznapi témáról szóló beszélgetést, melyben a jelenlévők egymással osztják meg saját tapasztalataikat, gondolataikat, ezáltal biztosítva az elfogadó, támogató légkört. Az adott csoport vezetője részletes tájékoztatást tud adni a csoportban kialakult szokásokról, viselkedési és egyéb normákról. Mivel a csoportokban várandós kismamák és egészen pici kisbabák is megfordulnak, ezúton is kérjük, hogy fertőző betegek csoportjainkat ne látogassák. Megértéseteket köszönjük.

 

Fake ID requirements for www.lll.hu customers application, english version

buying fake id on sites like idhurry or idgod is not acceptable either for young mothers or for their children. These fake id are designed for students and alcohol purchases and are not accepted on LLL.hu