Hírek

Megemlékezés

Súlyos betegség után, fájdalmasan fiatalon, 43 évesen elhunyt Zubovics Katalin, A szoptatás női művészete magyar fordítója. Munkájával hozzájárult ahhoz, hogy a La Leche Liga Magyarország másfél évtizedes álma válhasson valóra, és magyarul is olvasható legyen a Ligának ez az alapműve. Odaadó fordítása sok-sok édesanyának segített választ találni kérdéseikre.

témák: 

Meghívó

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját hagyományos „Séta a szoptatásért” című rendezvényünkre, amelyet a La Leche Liga Magyarország Egyesület és A „Szoptatásért” Magyar Egyesület közösen rendez 2014. augusztus 2-án a Margit-szigeten.

Találkozó: 10 órakor a szökőkútnál, ahonnan közösen elsétálunk a Széchy Tamás Uszoda északi végénél lévő játszótérre, ahol minden adott egy kellemes, családi délelőtt eltöltésére.

témák: 

Meghívó

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját hagyományos „Séta a szoptatásért” című rendezvényünkre, amelyet a La Leche Liga Magyarország Egyesület és A „Szoptatásért” Magyar Egyesület közösen rendez 2013. augusztus 3-án a Margit-szigeten.

Találkozó: 10 órakor a szökőkútnál, ahonnan közösen elsétálunk a Széchy Tamás Uszoda északi végénél lévő játszótérre, ahol minden adott egy kellemes, családi délelőtt eltöltésére.

témák: 

A LLLI állásfoglalása az együttalvásról

A LA LECHE LEAGUE INTERNATIONAL
(LLLI, A LA LECHE LIGA NEMZETKÖZI SZERVEZETE)
TÁMOGATJA AZ EGYÜTTALVÁST A SZOPTATÓ ANYÁK MEGHATÁROZOTT CSOPORTJÁNÁL

SCHAUMBURG, Illinois (2013. május 22.) - Az újdonsült édesanyák általában kialvatlannak érzik magukat, emellett legtöbbjük aggódik gyermeke alvásának biztonsága miatt. A kutatások azt mutatják, hogy a szoptató anyák többsége hosszabb-rövidebb ideig együtt alszik a kisbabájával, mivel így több alváshoz jut, és egyszerűbbé válik az éjszakai szoptatás. Sok család eközben arra is ráérez, hogy az együttalvás örömteli dolog, ami közelebb hozza egymáshoz a családtagokat. Mégis van bennük aggodalom, hogy valóban biztonságos-e a családi ágy, és ezt különösen felerősíti a médiából érkező minden elriasztó üzenet.

témák: 

Történeteket és képeket várunk!

Kedves Édesanyák!

A La Leche Liga Magyarország Egyesület régi vágyát igyekszik megvalósítani: kiadni A szoptatás női művészete című könyvet, amely az Egyesült Államokban először 1958-ban jelent meg, és azóta 8 kiadást ért meg, több ezer édesanyának segítve a szoptatásra való felkészülésben, vagy a szoptatás örömteli megélésében. Úgy gondoljuk, a magyar édesanyák is megérdemlik, hogy egy ilyen egyedülálló könyvet vehessenek a kezükbe!

témák: 

50 éves a La Leche Liga

Ami 1956-ban egy kedves kis helyi csoport találkozójaként indult, az mára egy világméretű nemzetközi szervezetté alakult, ami immár 50 éve segíti az édesanyákat és a babákat világszerte szoptatással, anyasággal kapcsolatos kérdésekben. A Liga története 50 évvel ezelőtt egy pikniken kezdődött, amikor is Mary White és Marian Tompson egy fa alatt ülve szoptatták babáikat és csodálkozva vették észre, hogy milyen sok édesanya áll meg mellettük azzal a sóhajjal, hogy „Én is szerettem volna szoptatni, de…”

HírLLLevél: 

témák: 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Hírek csatornájára